Ontdek hoe ik werk

Geen enkele organisatie, publiek of commercieel bedrijf, kan nog goed functioneren zonder de stem van haar klanten, leden, gebruikers, vrijwilligers of medewerkers op structurele basis door te laten dringen, als inspiratie voor verbetering en vernieuwing, met als doel hogere trouw en betrokkenheid. 

Abbi weet dat veel merken op zoek zijn naar vernieuwende manieren om structureel hun oor bij klanten te luister te leggen en ze te betrekken bij hun organisatie of merk. Tegelijkertijd weten we ook dat klanten overvraagd worden vanuit feedbacktools die eenzijdig meningen ophalen maar niet in gesprek gaan. Het geven van je mening als klant of medewerker is vaak traag, eenzijdig en niet echt relevant. Gevolg: mensen worden onderzoeksmoe. Zij vinden dat organisaties wel vragen, maar niet echt luisteren en relevant opvolgen. Je wordt niet uitgedaagd om mee(r) te doen.

Abbi gelooft dat levendige gesprekken tussen merken en mensen waardevol zijn. Ze leveren meer inzicht op, bieden een betere beleving en zetten aan tot actie. Mobiele, chat-based technologie maakt dergelijke gesprekken niet alleen mogelijk, maar ook persoonlijk, gemakkelijk en schaalbaar.

Als je een relevant en activerend gesprek wilt tussen mensen en merken, dan is mobiele technologie essentieel. Het is het nummer 1 persoonlijke communicatie-device waarop alles samenkomt. Mobile-first (niet only!) is cruciaal!

Ik help organisaties om de binding met hun publiek te versterken, door met de creatieve inzet van slimme mobiele technologie een vernieuwende interactie tussen merken en mensen te realiseren. Wat mag je van mij verwachten?

  • Abbi is vernieuwend: Met slimme chattechnologie geven wij een boost aan jouw vermogen om te interacteren met jouw doelgroep
  • Abbi is betrokken: We werken samen aan succes, zijn behulpzaam en denken mee, waardoor we een verlengstuk van jouw organisatie/campagnes zijn
  • Abbi is creatief: Abbi weet altijd een oplossing te vinden, een manier te vinden om het te laten werken en om het onderscheidend te maken. Daag ons maar uit!
  • Abbi is slim: Abbi is intelligent, maar bovenal ook pragmatisch en handig. Dat zie je terug in onze oplossingen en in onze mensen